lördag 27 februari 2021

"Här är din ateljé"

Ett gammalt broderi inköpt på Gengåvan som jag nu broderar pärlor på, så småningom kommer ett rådjurskid att kläs in i broderiet.

 I början av 1990 talet gick ett tv-program som hette "Här är ditt kylskåp". En kock besökte en känd person och lagade en trerätters middag av det som personen hade i kylskåpet, inte så lätt alla gånger. 

Såhär i pandemi tid, blir inte utställningar av, inte heller våra välbesökta ateljé afterworks, inga möjligheter att resa ut och berätta om boken "Pappa och jag, en fotodagbok om kärlek, demens och döden" och så vidare. Såklart påverkar det ekonomin. Det kostar att köpa material och utveckla nya idéer.

Så idag kom jag att tänka på det där tv-programmet, kocken som lagade mat av det som fanns och tänker nu att jag för över den iden till " Här är din ateljé". Jag har massor av olika material sedan tidigare, garner, tyger, fotopapper, akvarellpapper, färger, pärlor och mycket mer. Nu tänker jag utmana mig att  (nästan) bara använda material som jag redan har och håller tummarna för att skrivarens färgpatroner varar ett tag till. Start idag för "Här är din ateljé" :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar